Waarom een SaaS platform?

Tijdbesparing

Tijd besparen is een zeer valide reden om gebruik te maken van het platform. Restruction is gebouwd rondom de indeling van schuldeisers in klassen. Op het SaaS platform is de helft van het werk gedaan wanneer u de schuldeisers, de prognoses en taxatiewaarden heeft ingevoerd.
In Excel moet u zelf alle gegevens aan elkaar knopen, de verwerking van vorderingen in klassen maakt het allemaal ingewikkelder. Ook is er ook geen koppeling met de rapportage en beschikt u niet over een dataroom of over een stemprocedure.

Support

Wanneer een tabel uit Excel ineens verdwijnt of het bijwerken van de velden in Word niet lukt biedt een platform u de zekerheid die u nodig heeft. Bij Word en Excel heeft u geen support voor de manier waarop u het gebruikt: problemen moet u dus zelf op te lossen. En daar kan soms veel tijd in zitten.

Soort akkoord

U krijgt met de beschikbare tooling op het platform onmiddellijk inzicht in de financiële situatie: wat wordt de meest voor de hand liggende weg als te kiezen oplossing en waarom? Moet u de voorbereidingen inrichten volgens een Whoa format of ligt een minnelijk akkoord binnen de mogelijkheden?

Verlagen complexiteit

Wanneer u verder bij een dossier betrokken raakt neemt het aantal documenten en te verwerken gegevens in rap tempo toe. Met allemaal losse documenten bent u al snel het overzicht kwijt.  Gevaar voor verlies van vertrouwen, als de informatie niet meteen wordt verwerkt, ligt op de loer.

Reductie fouten

Wanneer uw kennis van Excel beperkt is werkt een platform veel beter. Excel denkt niet met u mee: u moet in Excel zelf formules en macro’s instellen. Bij gebrekkige kennis kan dat resulteren in onhandig werken of het maken van fouten met alle gevolgen van dien. Restruction biedt een datazekere oplossing die altijd klopt.

Observator

Wanneer een Observator zich een opinie wil vormen over de belangen van de crediteuren: u krijgt dan het verzoek om inzage te geven in uw stukken. Er kan veel tijd gaan zitten in het verzamelen en overzichtelijk maken van de gegevens die deze professionals nodig hebben. Vanaf het SaaS platform kunt u leesrechten verstrekken zodat de onderzoekskosten voor een audit beperkt kunnen blijven.

Een plan samenstellen met Word en Excel kost relatief weinig geld. Veel advocaten en herstructureringsdeskundigen kiezen uiteindelijk toch voor een cloud oplossing.

Persoonlijk gesprek

Wij bellen u graag terug om de mogelijkheden voor samenwerking door te nemen.